Kafana DUŠANOV KONAK je novo otvoreni objekat u užem delu centra Niša koji je svojim izgledom privukao mnoge goste kako iz Niša tako i iz cele Srbije.

Da nije samo etno izgled u pitanju pobrinuli su se naši kuvar majstori koji su najzaslužniji za kvalitet i ukus hrane koja se servira našim gostima.

Restoran raspolaže sa prelepom baštom za sve one ljubitelje gurmanluka koji vole da jedu na otvorenom.

Nećemo nabrajati specijalitete kuće, dođite i uverite se u najukusniju hranu u Nišu.

Dobro došli

Restoran je opremljen savremenom kuhinjom u kojoj se spremaju raznovrsni nacionalni specijaliteti po čemu je ovaj restoran poznat. Restoran poseduje i pečenjaru gde se jela spremaju na tradicionalan način. Karakteristično za ovaj restoran jeste to da se većina jela služi u zemljanim posudama. Ono što ovaj restoran čini drugačijim i posebnim jesu i pristupačne cene kao i količina poručene hrane.

Meni je zaista raznovrstan. Počev od nekoliko vrsta domaće rakije koja se služi u “unučićima”, kajmaka, kiselog kupusa i proje, do ovčjeg i kravljeg sira..
Posle dobrog mezetluka možete izabrati i teleću čorbu, domaću sukanu pitu od sira, zelja i kupusa.

Od glavnijh jela tu su specijaliteti kuće, teleći repovi, seljačko meso, sarmice u vinovom listu, dimnjene butkice, pasulj na tavče i drugi gurmanluci, kao i veliki izbor roštilja i ribljih specijaliteta.

Cara Dušana 124 b,
18.000 Niš

Srbija

 

018 333 44 68
060 70 40 412
060 70 40 437
info@dusanovkonak.com
www.dusanovkonak.com

© 2021. Sva prava zadržana Dušanov konakIzrada IBvertex