Etno kafana”Dušanov konak” je otvorena sredinom 2010. godine i pretenduje da zauzme jednu od vodećih pozicija među kafanama sa ovih prostora, kako svojim ambijentom koji oduzima dah, tako i menijem.

Restoran se nalazi u širem centru Niša i definitivno ga nije teško naći.

Uređen je u etno stilu kombinovawem kamena, pune cigle i drveta. Karirane zavese, glineno i drveno posuđe kao i opuštena atmosfera uz tamburice upotpuniće Vam celokupan ambijent.
Restoran raspolaže salom i baštom koja se jednim delom u zimskom periodu zastakljuje. Sala je kapaciteta od oko 80 mesta, koja je ulepšana slikama starog Niša i niških boema. Restoran Vam pruža mogućnost da iznajmite salu za razna slavlja i poslovne ručkove.

 

Restoran poseduje baštu što ga čini posebnim zbog puno zelenila i ogromne fontane, i u takvom ambijentu se nećete osećati da ste u centru Niša. Raspolaže sa oko 100 mesta i važi za jednu od najposećenijih letnjih bašti.

Ako ste na proputovanju tu je razlog više da svratite i osetite duh starog Niša, a ako ste iz Niša ovo je idealno mesto za druženje i priču uz odličnu hranu i piće.

Za goste sa strane postoji mogućnost i organizovanja smeštaja u blizini restorana.

Cara Dušana 124 b,
18.000 Niš

Srbija

 

018 333 44 68
060 70 40 412
060 70 40 437
info@dusanovkonak.com
www.dusanovkonak.com

© 2021. Sva prava zadržana Dušanov konakIzrada IBvertex